Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Πρέπει να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος»


Άνθρωποι που δημιουργούν πρόβλημα βρίσκονται εκεί, δήλωσε η Ντ. Μπακογιάννη

«Αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο είναι πρωτεύον είναι να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία εξέφρασε την άποψη ότι σήμερα στο Σύνταγμα δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι, αλλά άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα.


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε τις δηλώσεις μετά από συνάντησή της με αντιπροσωπεία της ένωσης ξενοδόχων Αττικής και κάλεσε το δήμαρχο Αθηναίων να σταματήσει να κρύβεται και την κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

«Η συνεργασία δήμου - κυβέρνησης είναι απολύτως απαραίτητη και μπορεί η εικόνα της πλατείας Συντάγματος να είναι διαφορετική αύριο. Όχι σε μια βδομάδα, όχι σε ένα μήνα. Αύριο», τόνισε η κα Μπακογιάννη.
Την έντονη ενόχλησή της για τα σενάρια περί επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδος εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε ότι έχει βαρεθεί να διαβάζει τέτοια σενάρια και τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει συνολικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των χωρών στη Νότια Ευρώπη, που έχουν πολύ μεγάλο χρέος.

«Εδώ χρειάζεται ευρωπαϊκή ηγεσία με όραμα, με αποφασιστικότητα και με το σταθερότητα και το μήνυμα δεν μπορεί να περιμένει το Σεπτέμβριο», πρόσθεσε, τονίζοντας την ανάγκη να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση του Εurogroup εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν σοβαρές αποφάσεις, καθώς αναβολές δεν σηκώνει πλέον η αγορά και να στείλει μήνυμα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού και όχι δισταγμού στις αγορές.
Πηγή: anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου