Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί


Ισπανικά και ιταλικά πανό κάνουν τη εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, κατά τη δεύτερη ημέρα διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων Ελλήνων της 25ης Μαΐου».

«Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν» λέει το πανό στα ισπανικά, ενώ το δεύτερο με φόντο την ιταλική σημαία έχει ως κεντρικό σύνθημα –εμπνευσμένο από την Ισπανία- το εξής: «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί».

Και σιγά να μην αφήναμε να πέσει κάτω το γάντη. Ρε ποιοί είναι οι Ισπανοί που θα μας την πούνε και όλας;
Κοιμόμαστε; Μπορεί αλλά όπως λέει και ο ποιητής "...αμά ξυπνήσει θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."

Στο μεταξύ, στο MEGA το βιολί τους... Μετα την χθεσινη μεγαλειώδης, χωρις κομματα, διαδηλωση βγηκαν σημερα τα παπαγαλακια του mega και...
πρσπαθουνε να πεισουνε και να τρομαξουνε τον κοσμο οτι θα μας βγαλουνε απο το ευρω και αυτο θα ειναι σαν την μικρασιατική καταστροφή. Κυριοι στο mega σταματηστε επιτελους να ειστε τα φερέφωνα τις καθε κυβερνησης και να αποπροσανατολίζετε τον κοσμο. Πριν μπουμε στην Ευρώπη καταστράφηκε κανεις? Ισα ισα η καταστροφη μας αρχισε απο την στιγμη που μπηκαμε. Βγαζετε καθε μερα ολους τους καραγκιόζηδες και προσπαθείτε να πείσετε τον κοσμο να μην αντιδρα.Ο κοσμος αρχιζει και ξυπναει. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!

ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου