Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑΑΑΑ

Παρατηρώ ότι πολλοί από εσάς εκνευρίζονται με τη στάση των καναλιών και των δημοσιογραφίσκων…
Περιμένατε κάτι διαφορετικό από τα πιόνια του συστήματος που μας έφτασε μέχρι εδώ;; Επειδή λοιπόν,δεν είμαστε χαζοί και έστω και αργά,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…Από σήμερα σας καλώ όλους να κλείσετε τις τηλεοράσεις και από αύριο να μην αγοράσετε εφημερίδες!! Βρείτε κάτι άλλο για να περάσετε την ώρα και ενημερωθείτε από τα blogs!! Ακούστε τις φωνές των νέων και όχι τα κατευθυνόμενα λόγια των δημοσιογραφίσκων…Αυτοί έχουν ανάγκη εμάς και όχι εμείς εκείνους!! Για σκεφτείτε πόσο θα πέσουν οι διαφημίσεις τους και τα κέρδη τους όταν όλοι μας τους γυρίσουμε την πλάτη…Αν θέλουν να δείχνουν ρεπορτάζ για την Τζούλια…Δεν μας ενδιαφέρει καν τι θα κάνουν…Μην σώσουν να μας δώσουν σημασία…Και όταν κάποια στιγμή έρθουν να καλύψουν τις συγκεντρώσεις,θα τους αναγκάσουμε να φύγουν γιατί και πάλι o σκοπός του μόνο καθαρός δεν θα είναι...Αφού δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας!!

ΣΑΣ ΚΑΛΏ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΣΤΑ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΌΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΆΛΙΑ….


Μετά τιμής ενάς Έλληνας 24 χρονών που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα…που όλοι αυτοί μου απαγορεύουν να ονειρεύομαι…αλλά θα με βρούν μπροστά τους...
Ευχαριστρούμε το anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου