Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΤ απεργία με… ευλογίες!!!

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) θα μας τρελάνουνε.
Προκηρύσσουμε απεργίες, αλλά εν μέσω αυτών κάνουν και εξαιρέσεις. Δεν λέω όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα μια καταστροφή, ή όταν θες να προβάλεις μια γενική πανελλαδική απεργία, να κάνεις και εσύ μια εξαίρεση αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά να κάνεις εξαίρεση στην απεργία που όπως λες «Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ “ΕΠΑΙΤΕΣ ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ» για πράγματα ανούσια δεν έχει νόημα.
Παράδειγμα, έγινε εξαίρεση για να μεταδοθεί ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού με μια ξένη ομάδα και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα. Εντάξει δεν λέω είναι ευρωπαϊκοί αγώνες, αλλά εδώ καιγόμαστε, και άντε πες ότι θες να πάρεις την κοινωνία με το μέρος σου για να μην σε βρίζουνε, άντε να το καταλάβω. Μα να κάνεις εξαίρεση για να μεταδώσεις την συζήτηση της βουλής για τον προϋπολογισμό του 2012 ή να κάνεις εξαίρεση για να μεταδώσεις την «θεία?» λειτουργία της εκκλησίας, αυτό πάει πολύ!
Σιγά τα λάχανα που θέλουνε και τηλεόραση τα κριάρια, αν θέλουνε να βγάλουνε της φάτσες τους και την προπαγάνδας στο γυαλί, ας φτιάξουνε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας να το βλέπει όποιος θέλει και όχι κατ’ ανάγκη όποιος ανοίγει ένα δημόσιο μέσο. Εγώ βρε αδερφέ που είμαι άθεος γιατί να βλέπω την ασχήμια την προπαγάνδα προσωποποιημένη φάτσα κάρτα Κυριακή πρωί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου